Vägen mot en egen restaurang

Ännu en dag med tröttsamma pundare!


skrivet den 19 jul av Anette, klockan:12:22

Lite tröttsamt med all glorifiering av pundare och hur det underligt nog ses som en helt annan sak när det är kändisar som pundar.

Läste om att Pete Doherty än en gång befinner sig i hetluften efter lite för mkt fest.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2010/article7488189.ab

 

Har vuxit upp med många som fallit för frestelsen att börja med droger, det börjar som ett sätt att förhöja festandet men snart nog är ”varje dag en fest ” och det är inte lika kul längre.
Det hela blir ju inte bättre av att så gott som varenda ”rocker med stjärnstatus” går på något.

 

Har gått så långt så att jag nästan funderat över att inte servera någon alkohol när jag fått igång min restaurang men det kommer iaf att finnas vin & öl.
Eftersom det är en ”lant restaurang” så kommer jag i samarbete med andra festarrangörer att vid vissa tidpunkter även hålla i vin provning.
Tror att det kan passa väldigt bra ihop med resten av mitt koncept.

Har tänkt mig kombinera dessa event med lite buffé mat och bad i badtunnorna.
Mao en heldag som kanske förhoppningsvis kan locka kunder som ska ha konferens eller företagsfest. Får väl se hur det går.
Men i alla fall till att börja med måste jag nog kombinera själva restaurangen med catering och andra event för att få det hela att gå runt.

 

Har slutit en hel del avtal med lokala leverantörer för grönsaker och andra råvaror, känns mycket bra. Inte långt kvar innan D-day, först ut blir en bröllopsfest om några v.


Currently rated 3.0 by 1 people

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed