Vägen mot en egen restaurang

Bröllopsfest


skrivet den 23 jul av Anette, klockan:12:55

Tänkte skriva lite om bröllopsfest

 

Har fått några förfrågningar angående bröllopsfest (kul) och hur man kan lägga upp det osv.
Själv ser jag på saken såhär, det är brudparets stora dag, de ska inte behöva tänka på något annat än att ha kul på sin bröllopsfest.
Tycker av den anledningen att det är ganska smart att hyra ett ställe som mitt och dessutom anlita oss till att göra alla festarrangemang osv.

 

Eftersom vi kör med lantlig stil så blir det av naturliga skäl ”lantligt tema” till bröllopsfest.
Vi står för allt, både festlokal eller festlokaler om det är ett stort bröllop, mat (buffé eller varmrätt beroende på önskemål), dekorationer och allt annat.

Vi har en inredd loge men sätter även upp partytält ute som smyckas med blommor och ljus.
Det enda vi inte har själva är stolar & bord men jag har ett bra avtal om möbeluthyrning med en annan större festarrangör som jag till ett bra pris får hyra stola och bord från.

Porslin har vi självfallet eget att använda.

 

Min önskan är som sagt att verkligen ge brudparet en riktigt bra dag och jag planerar därför helt enligt deras önskemål. Behöver man lite inspiration kan man alltid kolla lite på vad kändisar hitar på, tex detta http://www.expressen.se/noje/extra/1.2073388/bildextra-nu-har-emma-andersson-och-henrik-zetterbergs-brollopsfest-borjat

Finns det önskningar angående event före så kan vi bidra med det också, tex möhippa eller svensexa. Har flera gårdar i närheten som har en massa spex som verkligen blir upplevelser att minnas att erbjuda.

 

Att ha hand om bröllopsfest är bland det roligaste jag vet, det är så himla positivt och med en massa glada människor. Så tveka inte om ni är sugna


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed