Vägen mot en egen restaurang

En upplevelse man nog helst vill slippa


skrivet den 30 jul av Anette, klockan:14:23

Personligen är jag mycket starkt kritisk till genmanipulerad gröda, jag vill INTE ha råvaror som trixats och mixats med för att hålla längre, ha tillsatser av sånt som inte borde vara där m.m.
Jag tycker det är otäckt, vem vet vad den fortsatta genmanipuleringen kan ställa till med.
Själv tänker jag på en så löjlig film som Jurassic Park, bra exempel på vad som kan hända när vi människor är klåfingriga och skapar något bara för att vi kan.

 

Dessutom köper jag inte argumentet om att det är ett sätt att förhindra svält i världen, det är bullshit de länderna skulle ändå inte ha råd att köpa genmanipulerat utsäde.
Enda sättet att förhindra svält är att få stop på krig och öka kunskapen om hur man odlar mat utan att utarma marken.

 

Stör mig att just Sverige är ett GMO vänligt land http://www.expressen.se/Nyheter/1.2081025/striden-om-gmo-maten-kan-borja

 

Annars så har dagarna förflutit med bla bad, och andra lättjefulla göromål.
Har förresten beställt badtunnor till gården, kan ju vara en trevlig upplevelse att kunna erbjuda vid vissa event. Tex när det är företagsfest, möhippa, svensexa  m.m.

 

Själv ska jag iväg på en mysig weekend med vinprovning på schemat, inte så mycket som semester utan mer för att få lite inspiration själv.
Med den typen rörelse jag har är det viktigt att ha annat runtomkring att erbjuda också för att det ska gå runt.
Har man div olika upplevelser att erbjuda i konceptet tror jag mer på det hela, det här med bröllop, bröllopsfest, firmafest, konferens, möhippa, svensexa m.m. kan man säkert komma långt med.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed