Vägen mot en egen restaurang

I förra inlägget skrev jag ju om att man kan hitta inspiration genom att titta på kändis bröllop. Men det kan ju finnas rimliga gränder http://www.expressen.se/sex/1.2078379/chelseas-lyxbrollop

 

Clintons dotter gifter sig och kalaset beräknas kosta runt 24 miljoner.
Kan inte undgå att känna att detta är lite dålig stil, man kanske tex inte behöver partytält med luftkonditionering etc. För två personer som båda är högt uppsatta politiker så kunde man kanske föregå med gott exempel med tanke på hur katastrofal USA,s ekonomi är just nu.
Folk har inte råd med sina hur, ingen har råd att köpa dem så de står och förfaller istället. Hela stater går nästan ekonomiskt under och då slänger man ut 24 miljoner på ett bröllop.

 

Ska bröllop verkligen handla om vilka häftiga gäster, hur dyra dekorationer och hur extravagant mat man kan hitta? Är inte bröllop och bröllopsfest något som ska handla om kärlek och inget annat. Kärleken mellan två personer som vill tillbringa livet med varandra och vill fira det ihop med sina nära och kära, det är bara det att det budskapet drunknar i den här typen bröllop.

 

Själv är jag inte mycket för denna typ av bröllop, jag vurmar istället för lantligt romantiska bröllop med gemytlig stämning. God men enkel buffé eller dylikt och en efterföljande bröllopsfest med glädje och umgänge. Det är för mig den ultimata upplevelse man kan ha när man gifter sig.

Men ok, alla är vi olika och det är många som trånar efter lyx och glamour.
Själv undrar jag bara en sak, med tanke på hur bröllopet ser ut, vad hade hennes möhippa för upplägg?


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed